Skip to main content

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις και προετοιμασία για την σειρά με τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τους αγώνες της σειράς των ημιτελικών των playoffs της Basket League που θα έχει αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η επιστροφή της ομάδας μας στις προπονήσεις, ξεκίνησε ουσιαστικά και την αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης των PLAYOFFS της Basket League. Ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό και ανεξάρτητα από την έκβαση του αυριανού αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Fenerbhace για τα PLAYOFFS της Euroleague, η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (13-14/5) από το ΣΕΦ, με τον πρώτο ημιτελικό.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα της Euroleague και το αν ο Ολυμπιακός θα προκειθεί ή όχι στο Final Four της διοργάνωσης, θα καθορίσει την ακριβή ημερομηνία των επόμενων αγώνων της σειράς.

Σε κάθε περίπτωση όμως, υπάρχει αγώνας στο τέλος της εβδομάδας και με αυτή την λογική συνεχίστηκε και πάλι από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, με την συμμετοχή όλων των παικτών και με έμφαση από τον κόουτς Τακιανό στην τακτική.

Την προσεχή Πέμπτη, ο προπονητής της ομάδας μας, μαζί με τον αρχηγό Βαγγέλη Μαργαρίτη θα μεταβούν στην Αθήνα για να συμμετάσχουν στην κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των τεσσάρων ομάδων που συμμετάσχουν στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Αναλόγως θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα της ομάδας τις επόμενες ημέρες.

Για την Τρίτη (9/5) είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση, το απόγευμα, στο PAOK Sports Arena.