Skip to main content

Σερέλης: «Όλα κρίνονται στο τέλος αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι γίνεται στο υπόλοιπο της σεζόν»

Στην ανάγκη αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας, ενόψει των ημιτελικών και των τελικών της Basket League, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Σερέλης, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να αναφέρεται τόσο στον Βασίλη Σπανούλη, όσο και στο αν η αποτυχία κατάκτηση του πρωταθλήματος συνιστά αποτυχία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού: "Έχουμε δουλέψει για δεκαπέντε μέρες, ήταν οι προπονήσεις που χρειαζόμασταν μετά από την αλλαγή που έγινε στην τεχνική ηγεσία. Είχαμε επίσης τη φυγή ενός παίκτη, που ήταν σημαντικός στην επίθεση. Προσπαθούμε να καλύψουμε αυτό το κενό με περισσότερη σκληράδα και τρέξιμο. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε ένα πρόσωπο πολύ καλύτερο συνολικά, να είμαστε όπως πρέπει σε αυτή την ημιτελική σειρά".

Για τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά: "Έχει όλα τα φόντα να γίνει ένας πολύ καλός προπονητής. Με όποιον κι αν παίζουμε, τον σεβόμαστε και με αυτόν τον τρόπο προετοιμάζουμε το παιχνίδι μας".

Για το τι διαφορετικό θέλει να δώσει στον Παναθηναϊκό από εδώ και πέρα: "Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό που πρέπει να δείξει διαφορετικό η ομάδα σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες είναι η νοοτροπία. Όλοι μας δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό το κομμάτι, αν έχουμε τη σωστή νοοτροπία, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε κάτι πολύ καλό".

Για τη συζήτηση περί επιτυχίας και αποτυχίας: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει καλά φέτος, δεν έχει θέλξει φέτος. Ακόμη κι αν πάει στους τελικούς και κερδίσει το πρωτάθλημα, που θα πανηγυριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα είναι προβληματική η σεζόν. Προφανώς, όλα κρίνονται στο τέλος. Ειδικά για τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι γίνεται στο υπόλοιπο της σεζόν".