Skip to main content

Ολυμπιακός – Καλεί στο ΣΕΦ την Ακαδημία Elite basketball για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (pic, vid)

Την αγάπη του για το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ δείχνει για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός με τους «ερυθρόλευκους» να καλούν την Ακαδημία Elite Basketbal στο ΣΕΦ στον ημιτελικό των play-offs της Basket League  με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες ενημερώθηκαν για τον πανηγυρισμό που κάνουν οι λιλιπούτειοι καλαθοσφαιριστές της ακαδημίας  που έχει έδρα στο Βόλο, αντίστοιχο με αυτόν του Σάσα Βεζένκοβ και των συμπαικτών του  και τους προσκάλεσαν να ζήσουν από κοντά το όνειρό τους.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει αύριο (13/05) στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τους αθλητές της  Elite Basketball Academy (Βόλος). Οι εκκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες , οι οποίοι  πριν τα παιχνίδια τους μιμούνται την… ιεροτελεστία της δικής μας ομάδας πριν την έξοδο στο παρκέ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης τους αθλητές που θαυμάζουν», αναφέρει η "ερυθρόλευκη" ενημέρωση .

Στην Ακαδημία αυτή είναι προπονήτριες δύο γνωστές παίκτριες στο μπάσκετ γυναικών (Βόλος WBC) Ραφαέλα Σουλτάνη και Άνα Ταντουρόβσκα οι οποίες είναι ενθουσιασμένες που θα βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο.

Δείτε την ανάρτηση της Elite Basketbal Academy:

 

Θυμηθείτε το βίντεο με το αντίστοιχο τελετουργικό των πιτσιρικάδων του Βόλου:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elite Basketball Academy (@elitebasketballfamily)