Skip to main content

Προμηθέας - Ανακοίνωσε Ντάγιο για επικεφαλής στις υποδομές

Την πρόσληψη του κόουτς Ντάγιου ανακοίνωσε ο Προμηθέας, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου της Πάτρας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ντάγιο, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής της Ακαδημίας του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Ντάγιος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1980 και ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του από την ακαδημία «Αστέρια» το 2009. Την σεζόν 2018-19 διετέλεσε βοηθός προπονητή στον Ηρακλή, αναλαμβάνοντας αργότερα και χρέη head coach στον «Γηραιό». Μετέπειτα είχε ένα πέρασμα από τον Αριστοτέλη Φλώρινας, ενώ το καλοκαίρι του 2021 πήγε στην ακαδημία της ΔΕΚΑ, βάζοντας το…λιθαράκι του για μια άκρως επιτυχημένη σεζόν της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα τμήματα των υποδομών, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε Εφήβους και Παίδες, του Rising Stars στους Εφήβους, καθώς και της ανόδου της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική. Τη σεζόν 2022-23, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στον Ηρακλή, μέχρι περίπου τα μισά της σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ντάγιο στην οικογένεια του Προμηθέα και του ευχόμαστε από καρδιάς να φέρει εις πέρας τον δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του επικεφαλής της Ακαδημίας και παράλληλα να εκπληρώσει όλες τις προσωπικές του φιλοδοξίες».