Skip to main content

Χάμερ ενόψει Game 5 με τον Παναθηναϊκό: «Στόχος μας το πρωτάθλημα, θα είναι… σκυλομαχία»

Για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι προετοιμάζεται ο Ίαν Χάμερ στο Game 5 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον αθλητή του Περιστερίου να σημειώνει ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός φόρουορντ:

«Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Πάμε στο ΟΑΚΑ, θα είναι μια σκυλομαχία, θα δώσουν ότι έχουν, όμως είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε και ζούμε για αυτό το παιχνίδι, είμαστε ενθουσιασμένοι. Αν δεν φτάσουμε στους τελικούς θα απογοητευτούμε. Αλλά είμαστε πεινασμένοι και έτοιμοι για την πρόκληση. Πάρτε τα ποπ κορν, θα γίνει καλή μάχη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στην Ευρωλίγκα, ίσως και στην Ελλάδα, αλλά είναι σπουδαία ομάδα. Ίσως έχουν θέμα στο πόιντ γκαρντ, ο Λι όμως είναι επικίνδυνος και μπορεί να σου βάλει 30 πόντους.

Μας κέρδισαν 50 πόντους στο πρώτο παιχνίδι αλλά είναι παρελθόν. Όλα είναι στην άμυνα. Το δείχνουμε όταν το κάνουμε και τους κάνουμε να αναρωτιούνται. Κινούμε πολύ καλά την μπάλα, παίζουμε καλή άμυνα και ήξερα ότι έχουμε προοπτική. Δεν είναι έκπληξη ότι βρισκόμαστε εδώ».

Για τον Σπανούλη:

«Είναι πρώτη του χρονιά ως προπονητής και κάνει φανταστική δουλειά. Έχει ένα απίστευτο παρελθόν ως παίκτες και φέρνει αυτή τη γνώση και την εμπειρία στην ομάδα. Του αρέσει το ομαδικό μπάσκετ».