Skip to main content

ΠΑΟΚ – Χωρίς Σαλούστρο στην Αθήνα για το «do or die» παιχνίδι με το Περιστέρι

Με μία σημαντική απουσία ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (10/6, 19:15) απέναντι στο Περιστέρι.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος έμεινε στα… πιτς εξαιτίας της κάκωσης που υπέστη στην αριστερή ωμοπλάτη στο game 2 της σειράς.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, που δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στην μέση, με τον Αμερικανό γκαρντ, όμως, να ακολουθεί κανονικά την αποστολή στην Αθήνα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Περιστέρι, συμμετέχουν οι: Γιανίκ Φράνκε, Τζέιλεν Ράιλι, Νίκος Τσιακμάς, Τζέιλεν Χαντς, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Τάιλερ Πόλεϊ, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Τζόρνταν ΣάιμπερτΔημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης και Νέιτ Ρένφρο.

Ενόψει του τρίτου αγώνα με το Περιστέρι, ο Δημήτρης Κακλαμανάκης δήλωσε:

«Είχαμε από την αρχή αυτής της σειράς το μειονέκτημα της έδρας και μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα, η θέση μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα, για να έχουμε τύχη σε αυτό παιχνίδι».