Skip to main content

Basket League, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι «αιώνιοι» έρχονται αντιμέτωποι στο κατάμεστο ΣΕΦ για το πρβάδισμα στο Game 3 των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με τις δυο ομάδες να έχουν τον ίδιο στόχο, δηλαφή να πάρουν το προβάδισμα στη σειρά των τελικών της Basket League και να κάνουν το 2-1. 

Μάλιστα όποια ομάδα φτάσει στη νίκη θα είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Για το σκοπο αυτό θα αγωνιστεί και ο Κώστας Σλούκας με τους ερυθρόλευκους, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και την Παρασκευή 9/6 μπήκε στις προπονήσεις.

Από την άλλη ο εορτάζων Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σάσα Βεζένκοβ να μην προπονείται το Σάββατο 10/6, με τη συμμετοχή του φόργουορντ των Πειραιωτών στο Game 3 να καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού άπαντες αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο. Ο Δημήτρης Αγραβάνης έμεινε εκτός προπόνησης για προληπτικούς μόνο λόγους, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με τον Έλληνα φόργουορντ να αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ΣΕΦ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο καθώς μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο πλευρό της ομάδας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.