Skip to main content

Basket League – Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ έδωσε το «ΟΚ» για τον φάκελο της Καρδίτσας

Θετική ήταν η εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ για τον φάκελο της Καρδίτσας, με την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση να είναι η πρώτη που να παίρνει το «πράσινο φως» από την Λίγκα,  για συμμετοχή στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Ο φάκελος της Καρδίτσας είχε κατατεθεί εδώ και ένα μήνα, με την αρμόδια επιτροπή να μην έχει την παραμικρή παρατήρηση και πλέον, η Καρδίτσα καλείται να καταθέσει τον αντίστοιχο φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να λάβει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League.

Οι ιθύνοντες της Καρδίτσας αναμένεται να καταθέσουν τον φάκελο τους ως τις 15 Ιουλίου, ώστε, αφού υπάρξει το οριστικό «ΟΚ» από πλευράς ΕΕΑ, να προχωρήσει χωρίς καθυστερήσεις η προετοιμασία για την νέα περίοδο, με τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τους συνεργάτες του να έχουν ήδη εξετάσει κάποιες περιπτώσεις για την στελέχωση του ρόστερ, τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνή αγορά.  

Τέλος η ΚΑΕ ενημέρωσε πως η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη σεζόν 2023-24, θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.