Skip to main content

Ολυμπιακός: Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής και την διοίκηση του ΣΕΦ με θέμα συζήτησης την αναβάθμιση του Φαληρικού κλειστού

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής και την Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είχαν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με θέμα συζήτησης την αναβάθμιση του ΣΕΦ.

Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης και ο Team Manager της ομάδας Χρήστος Μπαφές.

Εκτός του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και της προέδρου του ΣΕΦ, Χριστίνας Τσιλιγκίρη, το παρών στην συνάντηση έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στ. Αντωνάκου, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α. Καλογερόπουλος και ο Γενικός Δ/ντης ΣΕΦ Δημήτρης Μπαρδάκας.

Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν οι δυνατότητες για την περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την καλύτερη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε το καλό κλίμα συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας, του ΣΕΦ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα εκφράστηκε η από κοινού βούληση να διερευνηθεί κάθε δυνατότητα στήριξης της λειτουργίας και εκσυγχρονισμού του σταδίου, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα στην Αττική!

 «Βούλησή μας ο εκσυγχρονισμός και η αξιοποίηση εμβληματικών αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος των παιδιών και των ομάδων της Αττικής μας», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη.