Skip to main content

ΠΑΟΚ: Με Φρίντρικσον ξεκινάνε οι αφίξεις των ξένων παικτών

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον θα είναι ο πρώτος ξένος που θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Ο Elvar Fridriksson θα κάνει τελικά την αρχή και θα ανοίξει τη διαδικασία των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ mateco στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ισλανδός γκαρντ, μετά το πρόωρο τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα της χώρας του, επισπεύδει την άφιξή του στην Ελλάδα και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη απόψε το βράδυ (20:10) μέσω Κωνσταντινούπολης. Από την πόλη δηλαδή όπου αγωνίστηκε τις προηγούμενες ημέρες με την Εθνική Ισλανδίας. Ο απολογισμός δεν ήταν αυτός που θα διατηρούσε ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο Fridriksson πραγματοποίησε χθες το καλύτερό του παιχνίδι, καθώς πέτυχε 13 πόντους στη νίκη (93-76) επί της Βουλγαρίας. Είχαν προηγηθεί ωστόσο δύο ήττες, από την Τουρκία και την Ουκρανία, που οδήγησαν στον αποκλεισμό της Ισλανδίας.

Μία αλλαγή υπάρχει και στο αυριανό πρόγραμμα των αφίξεων των ξένων παικτών.

Η αρχή θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (17/8), στις 14:00, όταν και αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο Jamuni McNeace και ο Laurynas Beliauskas.

Λίγο αργότερα, στις 16:25 αναμένεται ο Skyler Flatten, ενώ στις 20:10 είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Mihcael Gilmore.

Η άφιξη του Andrew Harrison στη Θεσσαλονίκη μετατέθηκε για την Κυριακή (20/8).