Skip to main content

Τσαιρέλης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα"

Δηλώσεις στο πλαίσιο της media day του ΠΑΟΚ έκανε ο Μιχάλης Τσαιρέλης.

Ο Έλληνας forward μίλησε για την επιστροφή του στον Δικέφαλο, τους στόχους της νέας χρονιάς καθώς και για την Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από τόσα χρόνια. Όπως όλοι ξέρουν, έχω ιδιαίτερη σχέση με τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτή. Γνωριζόμαστε χρόνια και η σχέση μας είναι παραπάνω από επαγγελματική. Νομίζω ότι ο χρόνος προσαρμογής θα είναι πολύ μικρός".

"Η χρονιά γενικότερα, θα είναι πολύ απαιτητική. Αν δούμε μία-μία τις ομάδες στο πρωτάθλημα, βλέπουμε ότι έχουν φτιάξει ανταγωνιστικά σύνολα. Δε νομίζω ότι είναι σωστό να κοιτάμε ξεχωριστά Ελλάδα και Ευρώπη, γιατί στο τέλος, δεν καταφέρνεις τίποτα σε καμία διοργάνωση. Δίνεις το καλύτερο που μπορείς, προετοιμάζεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα και παίζεις αυτό που είναι".

Για τον Μαργαρίτη: "Με το Βαγγέλη έχουμε γενικότερα, φιλικές σχέσεις. Ήταν σα να είμαστε ήδη συμπαίκτες, δε χρειάστηκαν ούτε καλωσορίσματα ούτε τίποτα. Ήταν σα να τον έβλεπα και πέρσι".

Για τον εαυτό του:"Αλλάζουν πολλά και στο σώμα και στο μυαλό όταν μεγαλώνεις. Προσπαθείς να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση. Όσο μεγαλώνεις, ωριμάζεις και αυτό, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μέσα στο γήπεδο".

Για την προσπάθεια της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

"Κανείς δε μπορεί να μαντέψει τι θα γίνει. Από τα φιλικά έχουμε δει ότι ακόμα τα παιδιά, ψάχνονται μεταξύ τους. Δεν είναι εύκολο… Δεν ξέρω πραγματικά. Υπάρχουν διαστήματα που η ομάδα δείχνει πολύ καλά σημάδια, υπάρχουν άλλα που δείχνει ότι θέλει χρόνο. Το πως θα εμφανιστούν στο Παγκόσμιο, το ξέρουν μόνο οι ίδιοι".