Skip to main content

Ολυμπιακός – Διακοπή στο φιλικό με Προμηθέα λόγω τραυματισμών των Πίτερς και Πάπας

Μη αναμενόμενη εξέλιξη είχε για τον Ολυμπιακό το φιλικό παιχνίδι των Πειραιωτών στην Πάτρα, απέναντι στον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση διακόπηκε επτά λεπτά πριν το φινάλε’, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε, αρχικά τον Άλεκ Πίτερς στο 11’  και εν συνεχεία τον Τζορτζ Πάπας στο 33’ , να αποχωρούν με προβλήματα τραυματισμών στο πόδι, ο πρώτος με διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής και ο δεύτερος με τράβηγμα.   Έτσι, οι ιθύνοντες των δύο ομάδων αποφάσισαν το πρόωρο φινάλε του ματς, καθώς ο Ολυμπιακός είχε μείνει με επτά παίκτες, με το σκορ στο 61-45 υπέρ των γηπεδούχων.  

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν χωρίς τους ΜακΚίσικ, Γουίλιαμς – Γκος, Παπανικολάου, Γουόκαπ, Φαλ, Λαρεντζάκη, Λούντζη και Μιλουτίνοβ, είδαν τον Πίτερς να πετυχαίνει 10 πόντους μέχρι την στιγμή του τραυματισμού του, με τον Πάπας να έχει εννιά και τον Κάνααν οκτώ πόντους.

Για τον Προμηθέα, ο Ετσινίκε είχε 16 πόντους, ο Χέιλ 14 και ο Κάουαν 11 πόντους.

Να σημειωθεί πως το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (10/9) στο ΣΕΦ, όμως πρώτα θα πρέπει να διευκρινιστεί η κατάσταση της υγείας των δύο "ερυθρόλευκων" παικτών. 

Δεκάλεπτα: 21-17, 40-30, 56-43, Οριστική διακοπή στο 33ο λεπτό: 61-45.

Προμηθέας (Παπαθεοδώρου): Κάουαν 11, Κόνιαρης 5, Χρυσικόπουλος 3, Βασιλείου, Στέφενς 2, Μπαζίνας 4, Χέιλ 14, Ετσενίκε 16, Κόφει 6.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Κάνααν 8, Οικονομόπουλος 7, Ροζακέας, Πάπας 9, Τσάμης 3, Πίτερς 10, Σίκμα 5, Τανούλης 3, Αμπόσι.