Skip to main content

Γκάλης για Ιωαννίδη: «Ήταν σπουδαίος άνθρωπος»

 Ο θρυλικός Έλληνας γκαρντ, Νίκος Γκάλης έδωσε το παρών στο λαϊκό προσκύνημα που έγινε στο Αλεξάνδρειο για τον Γιάννη Ιωαννίδη και μίλησε για τον σπουδαίο κόουτς.

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση του τελέστηκε την Πέμπτη (5/10) στον Άγιο Ιωάννη Βολύλας, η σωρός του Γιάννη Ιωαννίδη μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, για να γίνει λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο, λίγες ώρες πριν την ταφή του στον οικογενειάκο τάφο που υπάρχει στη Θέρμη.

Ο Νίκος Γκάλης δήλωσε για τον σπουδαίο προπονητή, τον κόουτς Γιάννη Ιωαννίδη ότι: "Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μία κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας. Ό,τι είχε να σου πει στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπό σου. Είε όραμα από μικρό παιδί να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και το κατάφερε. Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια, στην οικογένειά του. Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες. Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά όπως σας είπα ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν".