Skip to main content

Καραγιαννίδης: «Με βοήθησε πολύ το διπλό δελτίο»

Ο νέος φόργουορντ του Προμηθέα Πάτρας, Αντώνης Καραγιαννίδης, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του ΕΟΚ WebRadio με τον Μενέλαο Σεβαστιάδη και τον Σπύρο Καβαλιεράτο, όπου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για το διπλό δελτίο που είχε πέρσι καθώς έπαιζε τόσο στον ΠΑΟΚ, όσο και στον Αίαντα Ευόσμου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε αθλητής των Πατρινών:

Για τη μεταγραφή του στον Προμηθέα: 

«Όταν έρχονται δύο επιλογές στα χέρια σου και πρέπει να επιλέξεις τη μία απ’ τις δύο, εκεί είναι το δυσκολότερο σημείο. Θεώρησα ότι ο Προμηθέας τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή για ‘μένα, να μείνω και να προπονηθώ εδώ με τον κόουτς Παπαθεοδώρου και να μου δώσει τις ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη που χρειάζεται ένας νέος παίκτης. Έτσι επέλεξα την επιλογή της Ευρώπης. Όταν σου δίνεται μια τόσο μεγάλη ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο περισσότερο μπορείς».

Για την προσαρμογή του στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας: 

«Ο κόουτς Παπαθεοδώρου έχει ένα πιο γρήγορο τέμπο, θέλει ένα πιο γρήγορο παιχνίδι το οποίο μπορώ να το στηρίξω θεωρώ. Πάνω σ’ αυτό όλοι αρχίσαμε να έχουμε βελτίωση, ειδικά οι πιο μικροί, άρχισα να βελτιώνομαι στα κομμάτια που δεν ήμουν τόσο καλός και σιγά-σιγά να εντάσσομαι κι εγώ σ’ αυτό το επίπεδο. Απ’ την Elite League στην Α1 είναι μεγάλη διαφορά, πολύ πιο δύσκολο το επίπεδο και οι παίκτες».

Για το διπλό δελτίο που είχε πέρυσι στον ΠΑΟΚ και τον Αίαντα Ευόσμου: 

«Θεωρώ ότι ο κάθε μπασκετμπολίστας θέλει να παίξει στο ανώτερο επίπεδο. Έτσι παίρνει τις αποφάσεις του για να το καταφέρει. Ό,τι γίνεται είναι για καλό. Αυτό θεωρώ και παλεύω με αυτά που έχω. Η περσινή μου εμπειρία εννοείται πως με βοήθησε. Πας σε μια ομάδα που κι εκεί προσπαθείς να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο, να δείξεις ότι μπορείς και να βοηθήσεις την ομάδα σου. Εννοείται πως όλα γίνονται με δουλειά. Το επίπεδο στην Elite League είναι πολύ υψηλό πλέον, με δύο ξένους και γρήγορο παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό βήμα για εμένα ώστε να κάνω μια αρχή».

Για το αν «έκλεισε» γι’ αυτόν η πόρτα της Αμερικής: «Εφόσον ξεκίνησα τα βήματά μου εδώ πέρα, θέλω να τα συνεχίσω εδώ και να δω πού μπορώ να φτάσω. Δεν έχω κλείσει κάποια πόρτα, μπορεί στο μέλλον να ξαναϋπάρξει τέτοια ευκαιρία».