Skip to main content

Χαντς: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας με τον Παναθηναϊκό»

Ο άσος του Περιστερίου, Τζέιλεν Χαντς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ενόψει του αγώνα με το Παναθηναικό, το Σάββατο (14/10, 20:15), υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Περιστερίου:

Με τον Παναθηναϊκό θα αναμετρηθεί το Περιστέρι bwin το Σάββατο (14/10, 20:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σ’ έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ο Βασίλης Σπανούλης έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες και ξέρει ο ίδιος και οι παίκτες του πως η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έκανε πολλές εντυπωσιακές κινήσεις το καλοκαίρι. Έχει παίκτες με μεγάλο ταλέντο και θα πρέπει να προσέξουμε τον κάθε παίκτη» υποστήριξε ο Τζέιλεν Χαντς, που αποτελεί ένα από τα βασικά επιθετικά «όπλα» του Περιστερίου bwin τη φετινή σεζόν.

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας, να βγούμε στο παρκέ και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Αμερικανός γκαρντ των «κυανοκιτρίνων».

Όσο για τον κόσμο της ομάδας, ο Τζέιλεν Χαντς, τόνισε: «Ελπίζω να είναι χαρούμενοι οι φίλαθλοι μας για την ομάδα και να περιμένουν με ανυπομονησία το πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε προπονηθεί πάρα πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θέλουμε να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών».