Skip to main content

Βώδινας: “Ο κόσμος του Λαυρίου έχει προσφέρει τη στήριξη που χρειάζεται η ομάδα, να γεμίσουμε το γήπεδο με το Μαρούσι!”

Το Λαύριο Megabolt κατάφερε να κερδίσει Κολοσσό H Hotels και ΠΑΟΚ mateco στην έδρα του στο ξεκίνημα της Stoiximan Basket League έχοντας την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων του! Αυτό ζήτησε και ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Δευτέρας (20:15,) με το Μαρούσι ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Είμαστε όλοι στην ομάδα πολύ ικανοποιημένοι στο ξεκίνημα της ένατης χρονιάς στην Stoiximan Basket League όχι μόνο γιατί ήρθαν τρεις πολύ σημαντικές νίκες, αλλά και γιατί βλέπουμε πως ο κόσμος του Λαυρίου έχει αγκαλιάσει θερμά τη φετινή προσπάθεια.

Γίνεται πολύ καλή δουλειά από όλους, οι παίκτες και οι προπονητές μας καθημερινά αγωνίζονται για να μπορέσουν να παρουσιάσουν το καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους μας”, επεσήμανε αρχικά ο κ. Βώδινας.

Για την παρουσία του κόσμου του Λαυρίου στο γήπεδο σχολίασε: “Είναι κάτι που πραγματικά ελπίζαμε και προσδοκούσαμε να δούμε όταν το καλοκαίρι κάναμε τα πλάνα για την ομάδα με το νέο ιδιοκτήτη, τον κ. Γιάννη Φραδέλλο. Αυτή η ομάδα χρειάζεται όσο τίποτα να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο, χρειάζεται τη στήριξη όλων και ο κόσμος του Λαυρίου μας την έχει προσφέρει στο ξεκίνημα της σεζόν. Οι παίκτες το εισπράττουν και θέλουν σε κάθε παιχνίδι να ανταποδώσουν την αγάπη και τη στήριξη που δέχονται, όχι μόνο στη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά στην καθημερινότητά τους”.

Για τον αγώνα με το Μαρούσι υποστήριξε: “Αντιλαμβάνονται όλοι ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και συνάμα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για μας και για τον αντίπαλό μας. Εγώ θέλω να καλέσω ξανά όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο! Να δημιούργησουν ξανά την ίδια ατμόσφαιρα που υπήρχε στα παιχνίδια με τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ! Σας περιμένουμε όλους για να παλέψουμε όλοι μαζί για μια σημαντική νίκη”.