Skip to main content

Λαύριο – Χωρίς Ζάρα και Καβαδά στο Περιστέρι

Δύσκολο έργο για το Λαύριο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι (18/11, 17:15), με τον Κώστα Μέξα, με δηλώσεις του, να περιμένει την αντίδραση των παικτών του, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από το Μαρούσι.

“Πρώτα και πάνω από όλα αυτό που με ενδιαφέρει στον αγώνα με το Περιστέρι είναι να διαπιστώσουμε αν η εικόνα μας με το Μαρούσι ήταν μια κακή παρένθεση. Περιμένω να δω την αντίδραση των παικτών μας, τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουν τον αγώνα. Οι ίδιοι παίκτες που κέρδισαν την ΑΕΚ, τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ με πειστικό τρόπο, οι ίδιοι είχαν μια πολύ κακή εικόνα με το Μαρούσι. Τους ίδιους παίκτες εμπιστευτήκαμε και το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε. Τους εμπιστευόμαστε και είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να δείξουν και πάλι το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Πρώτα και πάνω από οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θέλουμε πολύ να δούμε αλλαγή τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα πνευματικά”, ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της ομάδας της Λαυρεωτικής, ενώ για το Περιστέρι υποστήριξε:

“Είναι μια ομάδα που μπορεί να μην έκανε καλό ξεκίνημα, με τρεις ήττες, αλλά βρήκε το δρόμο της και το ρυθμό της, πρωτίστως μέσα από την άμυνά της, αυτό είναι που την χαρακτηρίζει. Είναι η πιο σκληρή ομάδα από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως αν δεν “ματσάρουμε” σε ενέργεια και ένταση σε ό,τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα”.

Στον αγωνιστικό τομέα, η προετοιμασία του Λαυρίου για το ματς του «Α. Παπανδρέου» ολοκληρώθηκε, με τον Μέξα να μην υπολογίζει σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Θοδωρή Ζάρα, που θα μείνει εκτός από τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας του, λόγω θλάσης στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού, αλλά και ο Βασίλης  Καβαδάς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και ακολουθεί θεραπεία.