Skip to main content

ΑΕΚ - Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα υπάρξει δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες στο προσεχές ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στα Λιόσια(25/11, 20:15), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Mateco, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, το Σάββατο (25/11, 20:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

ADVERTISING

Με απόφαση της Διοίκησης, για το πρόδηλο διακύβευμα της Ημέρας και στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, η είσοδος για τις Γυναίκες θα είναι ελεύθερη.

ι Γυναίκες, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, θα πρέπει να αποστείλλουν το σχετικό αίτημα, με ονοματεπώνυμο, αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αυστηρά έως και την Παρασκευή 24/11, προκειμένου να κατοχυρωθεί η δωρεάν προσέλευσή τους στο Γήπεδο.

Η παρουσία όλων των φίλων της ΑΕΚ, όμως, στην αναμέτρηση αυτή κρίνεται επιβεβλημένη.

ADVERTISING

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013).