Skip to main content

ΠΑΟΚ – Χωρίς Μπελιάουσκας και Γκίλμορ απέναντι στην ΑΕΚ

Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του σπουδαίου αγώνα του Σαββάτου (23/11, 20:15) απέναντι στην ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα της Basket League.

Συγκεκριμένα, ο Φώτης Τακιανός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπελιάουσκας και Γκίλμορ, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ ο δεύτερος είναι άρρωστος. Έτσι, αμφότεροι οι παίκτες αποκλείστηκαν από την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ συγκροτούν οι:  

Κένταλ Σμιθ, Andrew Άντριου Χάρισον Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Έλβαρ Φρίντρικσον, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Τζάστον Άλστον.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο προπονητής της ομάδας, Φώτης Τακιανός, δήλωσε:

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή που αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό. Οι παίκτες δείχνουν ότι έχουν προσαρμοστεί. Είναι μία ομάδα που παίζει σε υψηλό ρυθμό, τα παιχνίδια της έχουν μεγάλα σκορ και πολλούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν το αντίπαλο καλάθι. Κύριο μέλημά μας θα είναι να μην ανοίξει ο ρυθμός του παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στην αμυντική τακτική μας για να περιορίσουμε τους ποιοτικούς και καλούς σκόρερ της ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη νίκη μέσα από μία διαδικασία που την έχουμε επαναλάβει, της υψηλής συγκέντρωσης, της προσήλωσης στο αμυντικό κομμάτι και της ομαδικής λειτουργίας.

Θα θέλαμε να είμαστε όλοι σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν είμαστε, αλλά θα βρούμε λύσεις μέσα από την ομαδική διαδικασία, όπως έχομε κάνει και άλλες φορές».