Skip to main content

Mπαρτζώκας: « Αν έχει να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του απέφυγε να απαντήσει ευθέως την πιθανότητα ανακοίνωσης ενός παίκτη ακόμα , ενώ παράλληλα τόνισε πως η νίκη αυτή είναι σημαντική σε αυτό το σημείο της season.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του coach των ερυθρολεύκων:

«Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν είχαμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Όταν παίρναμε διαφορά 15-16-17 πόντων κάναμε λάθος επιλογές, βιαζόμασταν να εκτελέσουμε με αποτέλεσμα το Περιστέρι να μειώνει στους 10 με αποτέλεσμα να μην τελειώσει το ματς όπως θέλαμε για να κάναμε και μεγαλύτερο rotation. To Περιστέρι είναι καλή ομάδα και κάθε νίκη είναι σημαντική ιδίως σε αυτό το σημείο της χρονιάς που πιεζόμαστε με τα πολλά παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι σκόραραν πολύ οι Γουόκαπ και Λαρεντζάκης: «Δεν νομίζω ότι δεν σκοράρει πολύ ο Γουόκαπ τώρα τελευταία. 14 πόντους δεν έβαλε προχθές; Σήμερα έπαιξε 30 λεπτά, μοιραίο ήταν να σκοράρει. Δεν είναι καμία νίκη στο πρωτάθλημα. Το Περιστέρι προερχόταν από τέσσερις σερί νίκες. ΟΚ, μπορεί εδώ να είμαστε το φαβορί αλλά οποιοσδήποτε μπαίνει να παίξει πρέπει να είναι έτοιμος, να εκπληρώσει τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε. Και αυτοί που έρχονται από τραυματισμούς χρειάζονται χρόνο. Όταν βρεθούμε σε κοινή συνισταμένη θα παίξουμε καλύτερα».

Για το αν πρέπει να περιμένουν και μια ακόμα ανακοίνωση , είπε: «Δεν είμαι μάντης σε κάποια πράγματα. Αν έχει να ανακοινώσει κάτι η διοίκηση πολύ ευχαρίστως. Εγώ δεν είμαι εδώ γι' αυτή τη δουλειά αλλά για να κοουτσάρω την ομάδα».