Skip to main content

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την μικρή προσέλευση στο Παναθηναϊκός – Καρδίτσα (pic)

Οργισμένη ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αφορμή τις άδειες εξέδρες στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καρδίτσα, για την 9η αγωνιστική της Basket League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φίλοι των «πράσινων» έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά την φετινή σεζόν, να την απολαύσουν από κοντά στο πρωτάθλημα.

Φαίνεται, όμως, πως φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν το απόγευμα του Σαββάτου, αντί να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κάτι που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που τον δείχνει να παρακολουθεί το παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού του, ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» τα βάζει με τους φίλους της ομάδας, τονίζοντας πως ενώ οι ίδιοι του ζητούν να… ματώσει οικονομικά για την ενίσχυση τρων «πράσινων», στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με κόσμο στο πρωτάθλημα, προτίμησαν να απέχουν.

«Πάρε προπονητή, πάρε πεντάρι, πάρε τριάρι, πάρε άσσο, πάρε πάρε, πάρε τον π@@@ο. Και όταν τα πάρεις όλα αυτά, στον πρώτο αγώνα που επιτρέπεται πλέον κόσμος, πάρε και τα αρ@@@@α μας… εμείς θα πάμε για καφέ», αναφέρει η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.