Skip to main content

Ολυμπιακός –  Αιμάτωμα ο Παπανικολάου, επιστρέφει ο Γκος με Καρδίτσα

Με αρκετές απουσίες, αλλά και μία επιστροφή, ταξιδεύει ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα, για το παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Συγκεκριμένα, στην βάση του θα παραμείνει ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς η διάγνωση για τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Μπάγερν έδειξε πως ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός υπέστη αιμάτωμα στην δεξιά μηροβουβωνική χώρα), κτύπημα που θα τον αφήσει εκτός από το ματς με την Καρδίτσα.

Στον Πειραιά θα παραμείνει και ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος περιμένει την γέννηση του πρώτου του παιδιού, αλλά και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, με την υποσημείωση, πάντως, πως αν νιώσει καλύτερα, ενδέχεται να μεταβεί αυθημερόν στην Καρδίτσα για να τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αντίθετα, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει στην διάθεση του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, καθώς ο Αμερικανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή.

Από το παιχνίδι με την Καρδίτσα θα απουσιάσουν και οι Πετρούσεβ, Μήτρου – Λονγκ και ΜακΚίσικ, καθώς οι τρεις παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.