Skip to main content

Περιστέρι - Συμμετέχει στο κοινωνικό πρόγραμμα του δήμου για διανομή τροφίμων κατ' οίκον

Σε κοινωνικό πρόγραμμα του δήμου Περιστερίου για διανομή τροφίμων συμμετείχε η τοπική ΚΑΕ, με τους φίλους της ομάδας να ανταποκρίνονται στο καλέσμα του συλλόγου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin και το instacar πρόσθεσαν το δικό τους λιθαράκι στο πρωτοποριακό εθελοντικό πρόγραμμα του Δήμου Περιστερίου "Καθήκον κατ’ οίκον", που σκοπό έχει να εξασφαλίζει το γεύμα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη όχι μόνο στις γιορτές, αλλά 365 ημέρες το χρόνο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΑΕ για τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για να σταθούν αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια.

Πριν, λοιπόν, την αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο ειδικό stand instacar ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο έδειξε έμπρακτα με τον τρόπο του την στήριξη σ’ αυτή την σπουδαία ενέργεια.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν την Πέμπτη (28/12) στις εγκαταστάσεις του προγράμματος "Καθήκον κατ’ οίκον" από μέλη της ΚΑΕ Περιστέρι bwin και τον αντιδήμαρχο Περιστερίου και αναπληρωτή Δημάρχου Βασίλη Μπέτση».