Skip to main content

Μενουδάκος: «Έχουμε κρίσιμα ματς μπροστά μας, μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα ο Πάπας»

Στο Web Radio της ΕΟΚ μίλησε ο βοηθός προπονητή του Προμηθέα, Δημήτρης Μενουδάκος, με τον άμεσο συνεργάτη του Ηλία Παπαθεοδώρου να κάνει λόγο για κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται, ενώ έκανε ειδική μνεία και στη μεταγραφή του Τζορτζ Πάπας.

Αναλυτικά  η ενημέρωση από την ΕΟΚ:

Ο assistant coach του Προμηθέα, Δημήτρης Μενουδάκος, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Γιώργο Βαλαβάνη και τον Γιάννη Λαμπίρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για την κλήρωση του Προμηθέα με τον Πανιώνιο στο Final-8 του Κυπέλλου: 

«Χωρίς να είμαι υπερβολικός, όταν μιλάμε για παιχνίδια νοκ-άουτ δεν υπάρχει στο μυαλό των προπονητών εύκολη ή δύσκολη κλήρωση, είναι 40 λεπτά και όλα μπορεί να γίνουν. Κανείς δεν ξεχνάει ότι ο Πανιώνιος πέρυσι έφτασε ένα ματς με την ΑΕΚ στην παράταση και ήταν στην Β’ Εθνική και όχι στην Elite League. Για ‘μας είναι πολύ μακριά ο θεσμός του Κυπέλλου, μεσολαβούν πολλά κρίσιμα ματς για την ομάδα μας, τα νοκ-άουτ ματς θα είναι πάντα ίδιας δυσκολίας όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Για την ενίσχυση της ομάδας: 

«Ο Πάπας είναι η τελευταία μεταγραφή της ομάδας. Ένας παίκτης που αγωνίζεται στην περιφέρεια και μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα. Υπήρξε μια περίοδος λίγο πριν τις γιορτές για τον Προμηθέα αρκετά δύσκολη, με απανωτούς τραυματισμούς βασικών παικτών, οι οποίοι συνεχίζονται. Εκείνη την περίοδο ο Προμηθέας κατάφερε και ανταπεξήλθε στο μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων και όχι μόνο έπαιξε καλό μπάσκετ, αλλά πήρε και τα αποτελέσματα που ήθελε».

Για τους στόχους στις διοργανώσεις: 

«Μας ενδιαφέρει το επόμενο παιχνίδι. Είναι τέτοιος ο καταιγισμός των παιχνιδιών από εδώ και πέρα που δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε. Μπορεί να ξεκινάει ο όμιλος του Basketball Champions League την Τρίτη, το οποίο είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Προμηθέα, όμως όταν παίζουμε σε 6 μέρες με την ΑΕΚ, δε μπορούμε να σκεφτούμε κάτι τέτοιο όταν παίζουμε το Σάββατο με το Περιστέρι, που είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την 3η-4η θέση της Basket League. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πολύ μακρινός ακόμα, το top-16 του Basketball Champions League έχει πάρα πολύ δρόμο. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το ματς το Σάββατο με το Περιστέρι και τίποτα άλλο».

Για τη φετινή Basket League: 

«Είναι ξεκάθαρο ότι έχει δυναμώσει το πρωτάθλημα, κανένα αποτέλεσμα δεν μας κάνει εντύπωση πλέον. Έχουν δυναμώσει όλες οι ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δυνατό, θα γίνουν πολλά αποτελέσματα που δεν τα περιμένει ο κόσμος και θα γίνει μεγάλη “μάχη” για τον 3ο γύρο».