Skip to main content

Ολυμπιακός – Προφυλάχθηκε ο Γκος ενόψει Βαλένθια

Ο Αμερικανός υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Μπάγερν και δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς με τον Προμηθέα, για να μην επιβαρυνθεί, ενόψει του επερχόμενου αγώνα στην Ισπανία για την Euroleague.

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει και τους 11 παίκτες που χρησιμοποίησε, να βρίσκουν τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Ο 12ος, που δεν πήρε χρόνο στο ματς, ήταν ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να αποκαλύπτει το… παρασκήνιο της μη συμμετοχής του στο ματς.

Όπως τόνισε ο Μπαρτζώκας, ο Αμερικανός υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο Μόναχο, στο ματς με την Μπάγερν, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να  θέλουν να προφυλάξουν τον παίκτη, ενόψει του επερχόμενου εκτός έδρας αγώνα με την Βαλένθια, για την Euroleague.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης της Πάτρας βοήθησε στα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος κράτησε στον πάγκο τον Γκος, ενώ παράλληλα μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, αποφορτίζοντας όσους είχαν… τραβήξει κουπί στα ματς με Άλμπα και Μπάγερν.  

«Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, να μην παίξει ο Γκος γιατί είχε ένα μικρό διάστρεμμα από το παιχνίδι με την Μπάγερν. Επίσης, θέλαμε γενικά να μην φορτωθούν παίκτες. Τα καταφέραμε.», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Μπαρτζώκα.