Skip to main content

Σοκ για την ΑΕΚ, κάταγμα ο Τίλμαν

Μεγάλο πλήγμα για την Ένωση που είδε τον Τζάστιν Τίλμαν να υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός, σύμφωνα με την ενημέρωση των κιτρίνων και φυσικά τίθεται εκτ΄ος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (12/2,20:15) και το Final 8 της Κρήτης.

Η ατυχία χτυπάει την πόρτα της ΑΕΚ με τον ψηλό Τζάστιν Τίλμαν να υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον παίκτη να έχει αρχίσει ήδη την αποκατάστασή του.

Ο παίκτης φυσικά τίθεται εκτός για τον σημεριν΄΄ο αγώνα (12/2,20:15) της Ένωσης με τον Παναθηναϊκό αλλά και για το Final 8 του Κυπέλου που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ Betsson για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Ραντλ, Καράμπελας, Πιλαβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

"Η ατυχία χτύπησε για άλλη μία φορά εφέτος αθλητή μας και τη «Βασίλισσα», λίγο πριν από τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό ACTOR σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο τραυματισμός του Τζάστιν Τίλμαν απεδείχθη σοβαρός, καθώς διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα εκ κοπώσεως τετάρτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός.

Ο πρώτος σκόρερ της «Βασίλισσας» (στο Πρωτάθλημα) ξεκίνησε τη διαδικασία αποκατάστασης".