Skip to main content

Μέξας: «Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο, την παραμονή στην κατηγορία»

Επιστροφή στην δράση για το Λαύριο, που υποδέχεται την Καρδίτσα (2/3, 18:00), με τον Κώστα Μέξα, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, να μιλά για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας της Λαυρεωτικής και τον μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά:

“Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και έφτασε η περίοδος που πρέπει να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι πνευματικά για να πετύχουμε τον αρχικό στόχο της ομάδας, την παραμονή στην κατηγορία.

Μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Καρδίτσα στην έδρα μας. Είναι ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ και θα δώσουμε τα πάντα για να το κερδίσουμε. Η Καρδίτσα έχει αλλάξει το ρόστερ της σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, έχει προσθέσει παίκτες με ποιότητα και έχει πετύχει σπουδαίες νίκες.

Θα είναι ένα ντέρμπι, πρέπει όλοι μας να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Εμείς αντιμετωπίσαμε προβλήματα στη διάρκεια της διακοπής, χάσαμε δυστυχώς τον πιο φορμαρισμένο παίκτη μας, τον Κωστή Γόντικα, αλλά όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να καλύψουν το κενό του.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας αύριο. Θέλουμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και να δώσουν οι φίλαθλοί μας την κατάλληλη ώθηση στους παίκτες για να φτάσουμε στη νίκη”.