Skip to main content

Μέξας για Ολυμπιακό: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε ένα σύνολο που παίζει εξαιρετικά σε Euroleague και Ελλάδα»

Το Λαύριο δοκιμάζεται στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (9.3, 17:15), με τον Κώστα Μέξα να στέκεται στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του, εκφράζοντας, όμως, την εμπιστοσύνη του στους ετοιμοπόλεμους παίκτες του.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Λαυρεωτικής θα αγωνιστεί απέναντι στους πρωταθλητές, χωρίς τους τραυματίες Γόντικα, Καββαδά και Τσάμη.

Αναλυτικά:

“Το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την ομάδα μας να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα σύνολο που πραγματικά παίζει εξαιρετικά στην Ευρωλίγκα και την Ελλάδα. 

Θέλουμε στο ΣΕΦ να δείξουμε ότι η ομάδα μας δικαίως έχει επτά νίκες και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και αυτό θα το κάνουμε μόνο αν μπούμε στο παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι και με ενέργεια όπως ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καρδίτσα.

Έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες, αλλά όπως έχουμε πορευτεί από το ξεκίνημα της χρονιάς, έτσι και τώρα, για μας δεν αποτελεί αυτό δικαιολογία. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και ευελπιστούμε σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας να μπορέσουν να δείξουν τις δυνατότητές τους”.