Skip to main content

Σερέλης:"Η προσέγγισή μας δεν ήταν καλή"

Ο assistant coach του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του στο flash interview μετά την λήξη του πρώτου τελικού στάθηκε στην κακή αμυντική συμπεριφορά των πράσινων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αμυντικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Η έντασή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός σκόραρε πολλούς πόντους στη ρακέτα, έλεγξε το παιχνίδι, δεν παίξαμε το παιχνίδι που κάναμε όλη τη σεζόν και στο τέλος το χάσαμε. Είναι μέσα στο παιχνίδι η ένταση, υπάρχουν φωνές. Από εκεί και πέρα πρέπει να κοιτάξουμε τι θα πρέπει να διορθώσουμε. Η σειρά είναι 1-0 και πρέπει να πάρουμε ένα παιχνίδι. Η άμυνά μας δεν ήταν σωστή, πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα, να είμαστε σωστοί σε όλες τις επαφές και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του».

Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν μίλησε και στην Συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

"Σήμερα δεν ήμασταν όπως έχουμε συνηθίσει στο ΟΑΚΑ. Σκόραρε 46 πόντους στο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, απέκτησε ψυχολογία. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να έχουμε καλό διάστημα επιθετικά σε κανένα σημείο του αγώνα και μοιραία χάσαμε την πρώτη μάχη για τους τελικούς. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο καλοί στην άμυνα και να κάνουμε διπλό στο ΣΕΦ για να ξαναφέρουμε τη σειρά και το πλεονέκτημα εδώ για να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Τα παιδιά είναι πολύ έμπειρα. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι, θα δούμε τα λάθη μας. Οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε κάτι που δεν περιμέναμε, ή εμείς κάτι που δεν περίμενε ο Ολυμπιακός. Το μόνο που μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτή τη σειρά είναι η κούραση κάποιον παικτών άμα υπάρξει.

Αν μπορούμε να βρούμε ένα κομμάτι στο οποίο δεν είμαστε καλοί αυτό τον χρόνο, είναι ότι πολλές φορές δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τα φάουλ με τον τρόπο που θέλουμε. Η άμυνα που παίζαμε δεν ήταν τόσο σκληρή και δυνατή που θα ανάγκαζε τον αντίπαλο να βγει από το παιχνίδι του"

Για το αν υπήρχε εντολή να φθαρεί ο Μιλουτίνοβ: "Η ομάδα μας είναι μία ομάδα που επιτίθεται με πολύ pick and roll καταστάσεις. Ο Μιλουτίνοβ δεν έκανε φάουλ. Δεν επιτεθήκαμε στο ποστ, διότι δεν είμασρτε μία τέτοια ομάδα και για αυτό δεν είχε φθαρεί. Δε νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν ότι ο Μιλουτίνοβ έπαιξε 32 λεπτά, ούτε είναι θέμα προσώπων. Είναι καθαρά θέμα προσέγγισης και η προσέγγισή μας δεν ήταν καλή και είναι σίγουρο ότι θα είναι αυτή που πρέπει στα επόμενα παιχνίδια"