Skip to main content

Παναθηναϊκός: Φόβος για θλάση και εξετάσεις σε Σλούκα-Χουάντσο ενόψει των Προολυμπιακών σε Ελλάδα και Ισπανία

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ακόμα πανηγυρίζουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά το 3-2 επί του Ολυμπιακού, με τους Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, όμως, να αποχωρούν τραυματίες από τον 5ο τελικό της αναμέτρησης.

Οι δύο παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με τον φόβο για θλάση, τόσο για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, όσο και για τον Ισπανό φόργουορντ, να είναι έντονος.

Αμφότεροι οι παίκτες προέρχονταν από θλάσεις στο Game 5 της σειράς των Play Offs της Euroleague, απέναντι στην Μακάμπι, με τον Χουάντσο, μάλιστα, να αποχωρεί 11’’ πριν το φινάλε του 5ου τελικού με τον Ολυμπιακό, καθώς ένιωσε τράβηγμα σε φάουλ που κέρδισε, μετά από αμυντικό ριμπάουντ του ίδιου, με τον Μήτογλου να παίρνει την θέση του και να εκτελεί τις δύο κρίσιμες βολές για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε πως τόσο ο Σλούκας όσο και ο Χουάντσο, βρίσκονται στις λίστες των Σπανούλη και Σκαριόλο για τα Προολυμπιακά τουρνουά σε Πειραιά και Βαλένθια, με τους δύο προπονητές να μην θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο απουσίας των δύο σημαντικών, για τα πλάνα τους, παικτών.