Skip to main content

Χ. Ερνανγκόμεζ: «Θέλω και το Σούπερ Καπ και το Κύπελλο τη νέα σεζόν, πέρασα δύσκολα στο νοσοκομείο»

Στη λιθουανική ιστοσελίδα «Basketnews» μίλησε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεζ, με τον αθλητή του Παναθηναϊκού να μιλά για τη σεζόν που έφυγε, αλλά και για εκείνη που έρχεται, ενώ ειδική μνεία έκανε στο διάστημα που βρέθηκε στο νοσοκομείο. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός φόργουορντ:

Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε: 

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και δεν ήξερα τι πρόκειται να συμβεί. Πέρασα πολύ άσχημα πριν από μερικές εβδομάδες».

Για τον τραυματισμό στην γάμπα: 

«Παρόλο που είχα πρόβλημα στην γάμπα, ήθελα να παίξω κόντρα στη Μακάμπι και αυτό είναι όλο. Περίμενα ολόκληρη τη σεζόν να έρθει εκείνη η στιγμή».

Για το τέλος της σεζόν: 

«Το να επιστρέψεις στις προπονήσεις, να ανακάμψεις από έναν τραυματισμό, να προετοιμαστείς για ένα Game 5 με τη Μακάμπι και τώρα να επιστρέψεις από το 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό είναι απίστευτο. Έδωσα ό,τι είχα στο παρκέ».

Για τα συναισθήματά του: 

«Είμαι πραγματικά κουρασμένος. Αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτή η σεζόν μου άφησε δύο τίτλους και πολλές γνώσεις. Χάρη στις κακές στιγμές, μπορώ να απολαμβάνω τις καλές στιγμές περισσότερο. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια και έχω ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές και η οικογένειά μου με στήριξε άνευ όρων».

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό: 

«Η αλήθεια είναι ότι έχω νιώσει πολύ αγάπη. Λατρεύω την Αθήνα, αγαπώ τους οπαδούς. Με αγαπούν πολύ, τους αγαπώ κι εγώ και έτσι ένιωθα όλη τη σεζόν».

Για τη νέα σεζόν: 

«Μου αρέσει επίσης να κερδίζω. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Σίγουρα θέλω να κερδίζω το επόμενο έτος. Τα πάντα. Είχαμε δύο κύπελλα που δεν κατακτήσαμε φέτος, το Super Cup και το Κύπελλο. Θέλω να κερδίζω τα πάντα. Είναι ένα μακρύ καλοκαίρι, αλλά μου αρέσει να είμαι εδώ».