Skip to main content

AEK-Συμφώνησε με Χέιλ και ανακοίνωσε Καματερό

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό συνεχίζει η ΑΕΚ η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον σπουδαίο Χάντερ Χέιλ με την ανακοίνωση να απομένει μόνο ,ενώ παράλληλα οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με τον Τάσο Καματερό.

Συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου ετοιμάζεται να υπογράψει ο Χάντερ Χέιλ , με την Ένωση να φτάνει σε μια μεγάλη συμφωνία. Ο παίκτης αναμένεται να υπογ΄ραψει από την επόμενη εβδομάδα.

Την περσινή σεζόν με τους Πατρινούς είχε κατά μέσο όρο  16.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα  σε 27 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 17.6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.6 κλεψίματα στο Basketball Champions League.\

Ακόμα η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Καματερού, με τον 24χρονο να αγωνίζεται την τελευταία 5ετία στο NCAA.

O παίκτης αγωνιζόταν αρχικά με τους  Σάουθ Ντακότα Κογιότς από το 2019-2023 και στη συνέχεια με τους Βάντερμπιλτ Κόμοντορς την σεζόν 2023-2024, που την περσινή σεζόν μέτρησε 4.2 πόντους , 1.9 ριμπάουντ και 0.2 ασίστ ανά 5 λεπτά συμμετοχής σε 28 ματς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η AEK BETSSON BC ανακοινώνει την απόκτηση του Τάσου Καματερού (24 χρ., 2μ.05).

Ο νεαρός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διαρκείας.

Ο Καματερός έκανε τα πρώτα του βήματα στο Μπάσκετ στην Ακαδημία του Α.Λ.Φ. Αλίμου, κατόπιν «μετακόμισε» στον Πρωτέα Βούλας, στον οποίο αγωνίστηκε τόσο στα Τμήματα Υποδομής, όσο και στην Ομάδα Ανδρών.

Την τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στο NCAΑ, ήτοι ην τελευταία πενταετία αγωνίστηκε στο ΝCAA, ήτοι

4 χρόνια στους South Dakota Coyotes και την περασμένη περίοδο στους Vanderbilt Commodores. Στην τελευταία του χρονιά με το South Dakota είχε 12,5 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ, ενώ την τελευταία σεζόν είχε 4,2 πόντους και 1,9 ριμπάουντ.

Τάσο, καλωσόρισες στη «Βασίλισσα»".