Skip to main content

Μαρούσι: «Πρώτη» με χαμόγελα

Με αισιοδοξία ξεκίνησε την Δευτέρα (19/8) η προετοιμασία του Αμαρουσίου για την νέα σεζόν, η οποία έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα του Αγ. Θωμά.

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας έδωσαν οι 13 από τους 14 επαγγελματίες παίκτες του Νίκου Βετούλα, με μοναδική απουσία αυτή του Μίρο Ραντοίρο Ραντούλιτσα, ο οποίος και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη (21/8).

“Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά. Πάνω από όλα είναι να υπάρχει υγεία. Σε συνεργασία με την διοίκηση και με γνώμονα την επιθυμία να κάνει η ομάδα μας βήματα προόδου, συμπληρώσαμε νωρίς το ρόστερ με παιδιά που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Αισθάνομαι ότι έγινε το καλύτερο δυνατόν. Πλέον είναι στο χέρι μας να δουλέψουμε με συνέπεια για να εμφανιστούμε όπως πρέπει στις επίσημες υποχρεώσεις μας που ξεκινούν με δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια.  Με εννέα καινούργια πρόσωπα, το πιο σημαντικό στην διαδικασία που έχουμε μπροστά μας είναι να κάνουμε σύμμαχο το χρόνο. Θεωρώ ότι η εμπειρία της περσινής σεζόν μας έχει βοηθήσει πολύ όλους. Πλέον δεν είμαστε νεοφώτιστοι και όλοι ξέρουν ότι το Μαρούσι είναι μια ομάδα με ιστορία. Τα υπόλοιπα καλούμαστε να τα δείξουμε στο γήπεδο” δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.