Skip to main content

ΕΣΑΚΕ: Απορρίφθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή οι καταγγελίες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, τόσο για την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εις βάρος των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου και της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και για την αντίστοιχη των ιδιοκτητών της ομάδας του Πειραιά και της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, εις βάρος του ισχυρού άνδρα των «πράσινων», Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταγγείλει τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και τους «ερυθρόλευκους», με αφορμή όσα είχαν ειπωθεί κατά την παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ και αφορούσαν την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είχαν προχωρήσει σε καταγγελία στον Αθλητικό Δικαστή, με αφορμή μία ανάρτηση του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Απορρίπτεται η υπ' αριθ. πρωτ. 145/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) κατά: 1) του Δημητρίου Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και 2) της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ).

Απορρίπτεται η υπ' αριθ. πρωτ. 144/29-7-2024 αναφορά – καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) κατά των: 1) Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου και Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2) Γεωργίου Αγγελόπουλου, Ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καθώς και 3) της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ).