Skip to main content

Καρδίτσα: «Πρώτη» με αισιοδοξία ενόψει της νέας σεζόν

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (23/8) η Καρδίτσα, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ομάδας, δίνοντας το παρών στο κλειστό της πόλης.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν, τόσο τα παλιά όσο και τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου, καθώς και τους παίκτες της Καρδίτσας, ενώ ο Γενικός Διεθυντής,  Χρήστος Δεληγιάννης, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενόψει της επερχόμενης σεζόν.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η αφετηρία της 3ης διαδοχικής σεζόν του Α.Σ. Καρδίτσας στην Basket League είναι η καλύτερη δυνατή, από τη στιγμή που ο προγραμματισμός και η συγκρότηση του προπονητικού τιμ αλλά και του ρόστερ υλοποιήθηκαν στον ιδανικότερο βαθμό και την κατάλληλη χρονική στιγμή. Πρόσθεσε επίσης ότι, η συνέπεια που εκπέμπει ο οργανισμός αλλά και τα βήματα προόδου που διαγράφει είναι τέτοια που μπορεί πλέον να προσελκύσει αθλητές και ονόματα με μεγάλη εμπειρία και καριέρα, κάτι το οποίο αποτελεί παράδειγμα και κίνητρο για τους νεότερους. Σχετικά, μάλιστα με το ρόστερ, ο κ. Δεληγιάννης εξέφρασε την ικανοποίησή του, εκ μέρους της διοίκησης, που η ομάδα ανανέωσε σε μεγάλο βαθμό με τον περυσινό βασικό κορμό της, ιδίως στο κομμάτι των Ελλήνων αθλητών.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Φάνης Καϊμακάκης, στάθηκε στο χαρακτήρα της προσπάθειας, ο οποίος παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένος με την Καρδίτσα, την κοινωνία της, τους τοπικούς επιχειρηματίες και την έννοια της οικογένειας που αποτυπώνεται σε κάθε έκφανση του οργανισμού, από τα διοικητικά μέλη έως το προσωπικό και το φίλαθλο κόσμο.

Όσον αφορά τον Γενικό Γραμματέα της Καρδίτσας, Γιώργο Χριστούλα, αναφέρθηκε στις συνθήκες, τόσο μέσα στην ομάδα αλλά και στην πόλη, επισημαίνοντας ότι κάθε μέλος της ομάδας θα φροντίσει ώστε οι αθλητές να έχουν ό,τι χρειάζονται για να αποδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να επικεντρωθούν στη δουλειά. Επίσης, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αγκαλιάζουν οι φίλαθλοι την ομάδα και την αναγνώριση που της παρέχουν, όταν στο γήπεδο άπαντες προσπαθούν για το καλύτερο.

Στην πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου, το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Καρδίτσας, πλην του Ρομέλο Γουάιτ, ο οποίος αναμένεται στην πόλη, ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το Μάρτιο.

Η ομάδα θα συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με καθημερινές προπονήσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο «της πόλης, ενώ το επόμενο διάστημα θα προγραμματιστούν τα πρώτα φιλικά τεστ αλλά και θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό παζλ.