Skip to main content

Πρίντεζης: "Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να διαχειριστώ αυτό που θα γίνει"

Ο θρυλικός φόργουορντ του Ολυμπιακο΄υ, Γιώργος Πρίντεζης, μίλησε στο Gala που διοργανώθηκε προς τιμήν του την παραμονή (5/9) της εκδήλωσης "A Moment To Remember" που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο "Πρι" μάλιστα δήλωσε πως δεν ξέρει αν μπορέσει να διαχειριστεί συναισθηματικά τα όσα θα γίνουν αλλά και πως αποχώρησε από τη δράση γεμάτος, κοιτώντας πίσω του μετά από δύο χρόνια.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

«Όταν πρωτοξεκίνησα σίγουρα δεν το περίμενα. Το μόνο που ένιωθα ήταν χαρά και τιμή που έκανα προπόνηση με την ομάδα που αγαπούσα από παιδί. Όσο πέρναγαν τα χρόνια, όσο μεγαλώνεις και γαλουχείσαι μέσα σ' έναν σύλλογο υπάρχει στην άκρη του μυαλού σου όμως είναι σαν μακρινό όνειρο...

Αγωνιστικά το τελευταίο ματς ήταν και το τέλος. Μια χρονιά και ένας κύκλος που έκλεισε όμορφα. Ασχέτως το πώς θα τελείωνε. Αύριο είναι μια πάρα πολύ όμορφη κίνηση που κάνει η ομάδα και οι πρόεδροι τους οποίους και ευχαριστώ πάρα πολύ.

Για το τι περιμένει το βράδυ της Παρασκευής (6/9) στο ΣΕΦ:

Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Όχι στο συγκινησιακό φορτίο μόνο. Ο κόσμος το βλέπει και λέει το πόσο τυχερός είσαι και πράγματι νιοώθω πολύ τυχερός όμως επειδή είμαι παραπάνω συναισθηματικός θα είναι δύσκολο να το διαχειριστώ. Όμως αύριο-μεθαύριο που θα βλέπω κάποια βίντεο θα με κάνουν ακόμα πιο χαρούμενο και θα νιώθω πιο άνετα γιατί αύριο δεν ξέρω αν θα καταφέρω πραγματικά να το χαρώ.

Επιπλέον ανέφερε πως:

Tα πρόσωπα είναι αυτά που κάνουν τις καταστάσεις . Η καθημερινότητα, η καθημερινή τριβή, οι όμορφες επιτυχίες, οι όμορφες στιγμές αλλά και οι άσχημες. Όλα αυτά συνθέτουν το πόσο μπορούν να φτιάξουν ένα όμορφο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και αυτό είναι που κρατάω. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μετράνε. Όσους βλέπω και με όσους έχω συνεργαστεί, κάθε φορά που βρισκόμαστε είναι σαν να πηγαίνουν όλα στον αυτόματο. Και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μένουν.

Για το εάν του λείπει κάτι από τη δράση:

«Θα σας φανεί περίεργο αλλά δεν μου λείπει κάτι. Τελείωσε ένας κύκλος όμορφα μετά από πολλά χρόνια. Πολλές μέρες δύσκολες, επίπονες, με νίκες, με ήττες, οπότε έφυγα γεμάτος. Και από την αγάπη του κόσμου αλλά από πλευράς αποτελεσμάτων και χρόνου. Ελπίζω να μην κούρασα ούτε τους συμπαίκτες μου, ούτε τους προπονητές μου ούτε κανέναν.»

Για τα συναισθήματά του όσο αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό:

«Δεν προσπάθησα ποτέ να οπαδοποιηθώ και ούτε να δείξω περισσότερα συναισθήματα από αυτά που νιώθω. Ίσως αυτά που νιώθω να είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έδειχνα.»

Για την συνύπαρξη του με τον Σπανούλη:

«Έχουμε περάσει παρα πολλά με τον Μπίλι. Αν προσπαθείς να απομονώσεις μια στιγμή είναι σαν να αδικείς χιλιάδες άλλες που έχεις ζήσει. Είναι μια πραγματικότητα αυτή. Πόσα βράδια σε ξενοδοχεία, σε αποδυτήρια, σε νικες, ηττες, σε μεγαλες επιτυχίες που δεν περιμέναμε. Είναι τόσα τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός που πολλές φορές δεν μπορούν να μεταφραστούν με λόγια. Ο Μπίλι είναι ο μπασκετικός μου αδερφός».