Skip to main content

Μπουλμέτης: "Να στηρίξουμε την ΑΕΚ στις χαρές και τις λύπες" (pic)

Ο Τάσος Μπουλμέτης, σκηνοθέτης της ταινίας "1968" σχετικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης από την ΑΕΚ, έστειλε το δικό του μήνυμα πριν την βράβευση του στο φιλικό παιχνίδι της Ένωσης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (17/9).

Ο Έλληνας σκηνοθέτης δήλωσε πως η προσφυγιά είναι κοινός παρονομαστής των φίλων της ΑΕΚ, και πως θέλει από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα σε όλες τις στιγμές της.

Η δήλωση του Τάσου Μπουλμέτη:

«Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Μάκη Αγγελόπουλο για την τιμή που μου κάνουν την ερχόμενη Τρίτη στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, να με τιμήσουν γιατί φέτος είναι τα εξάχρονα καταρχήν από την έξοδο της ταινίας "1968" στους κινηματογράφους και φυσικά με αφορμή τις γιορτές που δίνει η ομάδα μας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Θέλω να ενισχύσω μαζί σας μια και μας ενώνει μια ιστορία από την Πόλη όλους μας, την ΑΕΚ και να βρεθούμε όλοι στα Λιόσια την Τρίτη με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε η οποία είναι μία ομάδα της οποίας στο γήπεδο ήτανε 5 λεπτά από το σπίτι που γεννήθηκα.

Όλοι μαζί λοιπόν την Τρίτη στον αγώνα στα Λιόσια και όλοι μαζί όλο το χρόνο να στηρίξουμε την ΑΕΚ και στις χαρές και στις λύπες και στις νίκες και στις ήττες».