Skip to main content

Πανιώνιος- Φιλικό με Λαύριο το Σάββατο (28/9) με την παρουσία κόσμου

Ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με το Λαύριο το Σάββατο στις 28 Σεπτεμβρίου στο γήπεδό του με την παρουσία φιλάθλων , ενώ το παιχνίδι με την Καρδίτσα που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη (25/9) ακυρώθηκε.

Πυρετωδώς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου για την επιστροφή του στην πρώτη εθνική κατηγορία , με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να προγραμματίζει φιλικά προετοιμασίας για να διαπιστωθεί η ετοιμότητα της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Πιο συγκεκριμένα ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του ανέφερε πως το Σάββατο (28/9) στο κλειστό της Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί φιλικό εναντίον του Λαυρίου, όπου θα επιτρέπεται και η παρουσία κόσμου. Τέλος ενημέρωσε πως το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο με την Καρδίτσα την Τετάρτη (25/9) ακυρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Ακυρώθηκε ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη (25/9) φιλικός αγώνας με την Καρδίτσα, στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας"

Το Σάββατο (28/9-17:30) θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση με το Λαύριο στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας "Μάκης Λιούγκας" παρουσία φιλάθλων".