Skip to main content

Σλούκας: «Τα πόδια μας να πατάνε στο έδαφος και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών»

Για τον τίτλο του MVP της περασμένης σεζόν, αλλά και για τα επερχόμενα παιχνίδια του Super Cup, μίλησε ο Κώστας Σλούκας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:  

"Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και με ανέδειξαν MVP. Είναι πολύ τιμητικό αυτό το βραβείο για έναν παίκτη. Αν δεν υπήρχε όμως ομαδική επιτυχία και συλλογική δουλειά, δεν θα ήμουν εδώ, οπότε θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες και όσους βοήθησαν τον Παναθηναϊκό. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ επιτυχημένη για εμάς και ελπίζω να έχουμε φέτος την ίδια τύχη.

Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος ως άνθρωπος. Η περσινή χρονιά είχε πολλές διακυμάνσεις και πολλές εντάσεις, αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Μυστικά δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και οφείλουν τα πόδια μας να πατάνε στο έδαφος. Με τη βοήθεια της τύχης ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Εμείς ως πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, θα νομίζει κανείς ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε τα πόδια μας στη γη. Είμαστε στόχος για όλες τις ομάδες.

Οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στην προσπάθεια των άλλων ομάδων, δηλαδή του Περιστερίου και του Άρη. Ένας αγώνας αιωνίων είναι πάντα ιδιαίτερος, ειδικά όταν κρίνει έναν τίτλο, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Αυτό θα το συζητήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Το 2009 και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είχαν πολύ καλά ρόστερ, κάτι που φαίνεται να υπάρχει και φέτος. Παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητες, καλούς προπονητές. Όμως θα φανεί στο τέλος της χρονιάς, ανάλογα με την πορεία των ομάδων".