Skip to main content

GBL, Ολυμπιακός - Ο Μιλουτίνοβ στην πεντάδα ξένων με τα περισσότερα ματς σε μία ομάδα

Ιστορικό έμελλε να είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, με τον σέντερ της Εθνικής Σερβίας να μπαίνει σε μια... ξεχωριστή λίστα αθλητών του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά η καταγραφή από την ιστοσελίδα της GBL:

Έχασε τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν όμως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι και πάλι εδώ, αφού έκανε την επανεμφάνιση του μέσα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ήταν μάλιστα ένα ξεχωριστό παιχνίδι και σε στατιστικό επίπεδο για τον Σέρβο σέντερ.

Ο Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε την 138η εμφάνιση του στη Stoiximan GBL και αυτή τον έβαλε σε μία μικρή λίστα παικτών, εκείνη των ξένων παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια με μία φανέλα. Ο σέντερ του Ολυμπιακού μπήκε στην πεντάδα αυτής της λίστας αφού ξεπέρασε τον Στόγιαν Βράνκοβιτς που είχε 137 παιχνίδια Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR και «έπιασε» στην 4η θέση της λίστας τον Γιάκα Λάκοβιτς που είχε 138 αγώνες επίσης με τους «πράσινους».

Η πρώτη πεντάδα των ξένων παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια, με μία ομάδα στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα διαμορφώνεται πια ως εξής…

ΜΙΛΟΥ1

Στις 5 Ιουνίου και μέσα από τον 1ο τελικό των playoff της περασμένης σεζόν, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε γίνει ο ξένος με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan GBL, ξεπερνώντας τον Μίλος Τεόντοσιτς. Είναι ψηλά σε πολλές, λίστες των ξένων του Ολυμπιακού, που με τα πρώτα παιχνίδια των Εβάν Φουρνιέ και Λούκα Βιλντόσα απαριθμεί 136 παίκτες.

ΜΙΛΟΥ2