Skip to main content

«Κρατάει έξι παίκτες η Αρμάνι, αποχωρούν Σκόλα και Νέντοβιτς»

Η Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται πως επιθυμεί να κάνει δικό της τον Εντγκάρας Ουλανόβας, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με τη Ζαλγκίρις, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ο Λουίς Σκόλα βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ της Αρμάνι, καθώς όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, αρκετοί είναι οι παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, τη δεδομένη στιγμή, οι μόνοι παίκτες που έχουν σίγουρη θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν είναι οι Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Αντρέα Τσιντσιαρίνι, Ρικάρντο Μορασκίνι, Βλάντιμιρ Μίτσοφ, Πολ Μπιλίνγκα και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Φυσικά, μαζί με τις αποχωρήσεις, θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες, με τον Έτορε Μεσίνα να στοχεύει τον Εντγκάρας Ουλανόβας. Το συμβόλαιο του 28χρονου φόργουορντ της Ζαλγκίρις ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η Αρμάνι Μιλάνο καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Όσον αφορά τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο άσος της Αρμάνι ταλαιπωρήθηκε αρκετά συχνά από προβλήματα τραυματισμών και αναμένεται να αναζητήσει το μέλλον του μακριά από το Μιλάνο, καθώς και οι Λουίς Σκόλα, Κάιφερ Σάικς και Κρίστιαν Μπερνς.