Skip to main content

Στην μνήμη του Νίκου Μοίραλη η αιμοδοσία στην Πάτρα

Στην μνήμη του παίκτη του Γλαύκου, Νίκου Μοίραλη, που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή μόλις σε ηλικία 18 ετών, αφιερώνεται η εθελοντική αιμοδοσία που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 27/4, μετά από απόφαση του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα:

To ΠΕΑΚ Πάτρας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ ΠΑΤΡΩΝ και μέσω του προγράμματος της ΓΓΑ “ΖΗΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ” διοργανώνει τη Δευτέρα 27/04/2020 και ώρες 08:30-13:30 και 17:30-20:30 εθελοντική αιμοδοσία στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου “Ολυμπιονίκης Α. ΠΕΠΑΝΟΣ”.

Ο Προμηθέας Πάτρας στέκεται διαχρονικά κοντά σε κάθε κίνηση μέσω της οποίας εκφράζεται αλληλεγγύη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ιδιαίτερα τις μέρες αυτές, που οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες και το Εθνικό Σύστημα Υγείας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση, πρέπει ο καθένας μας να βοηθήσει ατομικά στο μέτρο που του επιτρέπει η υγεία του και όλοι μαζί να σταθούμε αλληλέγγυοι και παροτρύνουμε τον περίγυρο μας να αιμοδοτήσει γιατί για μερικούς ανθρώπους η μετάγγιση αίματος είναι το φάρμακο που τους κρατά στη ζωή. Ας βοηθήσουμε όλοι στο μέτρο που ο καθένας μπορεί!

Μάλιστα, η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του Νίκου Μοίραλη την προγραμματισμένη εκδήλωση Αιμοδοσίας που διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Απριλίου στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του «Α. Πεπανός».

Νίκο, αύριο δίνουμε αίμα στην μνήμη σου!

Δώσε Αίμα, Σώσε μια Ζωή!

#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ #ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ_ΓΙΑ_ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ