Skip to main content

«Πρωτοφανής απόφαση η απόλυση Μίτροβιτς»

Στην αντεπίθεση περνά ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, μετά την απόλυση του μέσω e-mail από την τεχνική ηγεσία της Βιλερμπάν.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος προπονητής, μέσω ανακοίνωσης που έστειλε ο δικηγόρος του στην   "L'Equipe", χαρακτηρίζει πρωτοφανείς τους λόγους της απόλυσης του.

"Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από τις φήμες περί αντικατάστασής του. Δεν πρόκειται να μιλήσει  για τον επίλογο της σχέσης του με την Βιλερμπάν για λίγο καιρό" υποστηρίζει ο δικηγόρος του Μαυροβούνιου κόουτς, ενώ στην συνέχεια προσθέτει:

"Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς έλαβε στήριξη από προπονητές από όλα τα αθλήματα και θα ήθελε να τους ευχαριστήσει. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την μέθοδο, τα υποτιθέμενα κίνητρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς απόφασης. Δεν είναι ωστόσο η ώρα και το μέρος για διαφωνίες ή για να σχολιαστεί η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ ο Τόνι Πάρκερ), πείθοντας μόνο αυτόν που του πήρε την δήλωση και τον κύκλο του.

Αυτή η ώρα θα έρθει ωστόσο αν οι δικηγόροι της Βιλερμπάν και εγώ δεν καταφέρουμε να διευθετήσουμε γρήγορα και φιλικά αυτή την αδικαιολόγητη κατάσταση που εξέπληξε τον χώρο του μπάσκετ".