Skip to main content

Μήνυμα συσπείρωσης στο Ρέθυμνο

Το μέλος της ΚΑΕ Ρεθύμνου και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης της Κρήτης, Ηρακλής Μανουκαράκης, έστειλε μήνυμα συσπείρωσης, ύστερα από την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ηρακλής Μανουκαράκης:

«Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε σε έναν άνθρωπο και φίλο του Ρεθύμνου για όλα αυτά που πρόσφερε στην αγαπημένη μας ομάδα. Η απουσία του δεν λογαριάζεται σε χρήμα, είναι περισσότερα τα άλλα που χάνουμε από τον Κωστή.

Σε αυτή την δύσκολη και ιστορική στιγμή της ομάδας θέλουμε συσπείρωση, να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ξανά όλοι, και να σηκώσουμε τα μανίκια μας για δουλειά να βρούμε βιώσιμες λύσεις ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ με μακροπρόθεσμο ρεαλιστικό πλάνο και με επιμονή για υλοποίηση σε έργα στις υποδομές που χρειάζεται μία μεγάλη ομάδα.

 Το Ρέθυμνο ήταν και θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα όταν θα πατήσει σταθερά και τίμια όπως λειτουργεί τόσα χρόνια στα πόδια του. Θα ξαναγίνει κόσμημα του Ελληνικού πρωταθλήματος και παρόλο τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι υγειονομικά και οικονομικά πρέπει να ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ σε αυτή την στιγμή που μας έχει ανάγκη η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ !!!

Φίλε Κωστή σε ευχαριστούμε, το Ρέθυμνο έχει πολύ ΑΓΑΠΗ για αυτή την ομάδα και την στηρίζει πάντα, εμείς θα συνεχίσουμε στο επίπεδο που μας επιτρέπεται οικονομικά να έχουμε μία καθαρή, υγιή και σοβαρή ομάδα συνεχίζοντας το όραμα ανακατασκευής του γηπέδου της πόλης μας και λόγο που ξέρω προσωπικά και την δικιά σου αγάπη έχουμε το δικαίωμα να σου λέμε όλοι οι Ρεθεμνιώτες όχι αντίο αλλά στο ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ».