Skip to main content

Δημοσιογράφος Mundo Deportivo: «Ο Ντιλέινι αποκαλύφθηκε!»

Το «διαζύγιο» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Μάλκολμ Ντιλέινι δεν ήταν και τόσο… ειρηνικό, καθώς μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του από τους Καταλανούς, ειπώθηκαν αρκετά λόγια, τόσο από την πλευρά του ίδιου του παίκτη, όσο και από τον προπονητή της Μπάρτσα, Σβέτισλαβ Πέσιτς, αλλά και τον Τύπο της Καταλονίας.

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση απόκτησης του Ντιλέινι από την Αρμάνι Μιλάνο, την σκυτάλη πήρε ο Χαβιέ Μπος, δημοσιογράφος της «Mundo Deportivo» που… στόλισε τον 31χρονο γκαρντ, κατηγορώντας τον για μεθοδευμένο σχέδιο αποχώρησης, με τα όσα έκανε κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

"Στις 15 Μαΐου είχα γράψει ότι ο παίκτης έδειξε έλλειψη σεβασμού προς τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Τώρα ξέρουμε γιατί. Η Αρμάνι Μιλάνο απέκτησε έναν παίκτη για την περιφέρεια, πληρώνοντας ταυτόχρονα περισσότερα χρήματα σε αυτόν, δεδομένου ότι η φορολογία είναι χαμηλότερη. Εκμεταλλεύτηκε τον κορονοϊό (ο Μάλκολμ Ντιλέινι) για να φύγει χωρίς άδεια, να αρνηθεί να επιστρέψει, να πει ότι η αγωνιστική περίοδος δεν έπρεπε να ολοκληρωθεί και να παραιτηθεί από έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου, η εξάντληση του οποίου εξαρτιόταν από αυτόν, άκομψος τρόπος για να "εκβιάσει" την αποχώρησή του.

Δεν είναι αλήθεια ότι κανείς από τον σύλλογο δεν επικοινώνησε μαζί του, ενώ βρισκόταν στη Βαλτιμόρη, ούτε ότι δεν υπολογιζόταν στις τηλεδιασκέψεις που κανόνιζε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς με την υπόλοιπη ομάδα. Ήταν δικαιολογίες. Στο τέλος, μεταξύ επαγγελματιών, είναι αυτό που είπε ο Τομ Κρουζ στο "Τζέρι Μαγκουάιρ": "Show me the money". Η μετάφραση γι αυτό θα μπορούσε να είναι "όλα για τα... μακαρόνια". Δεν έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την στιγμή που αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, κι ανακοινώθηκε από την Αρμάνι Μιλάνο. Ήταν προφανές. Ο Μάλκολμ Ντιλέινι αποκαλύφθηκε".