Skip to main content

Βούκσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός ήταν σαν το σπίτι μου»

Ο βετεράνος «ερυθρόλευκος» άσος, Ντούσαν Βούκσεβιτς μίλησε στο σερβικό nova.rs για την απόφαση του γιου του να επιλέξει την Εθνική Σερβίας, παρότι ενδιαφέρθηκαν πολλές άλλες χώρες μεταξύ άλλων και η Ελλάδα, ενώ τόνισε πως ένιωθε τον Ολυμπιακό σαν το σπίτι του.

Ο  Ντούσαν Βούκσεβιτς αναφέρθηκε για την επιλογή του γιου του να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας:  «Πολλοί ενδιαφέρθηκαν... Μεταξύ αυτών η Ελλάδα όμως η θέληση και η επιθυμία του Τρίσταν ήταν να παίξει με τη Σερβία. Θέλουμε το μέλλον του να είναι με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας. Η εθνική ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό. Σύντομα ο Τρίσταν θα λάβει σερβικό διαβατήριο (σ.σ. έχει γεννηθεί στην Ιταλία) επομένως η επιθυμία μας, η δική μου και η δική του, θα γίνει πραγματικότητα».

Μεταξύ άλλων ο Βούκσεβιτς παραδέχθηκε πως για το συγκεκριμένο ζήτημα είχε συνομιλίες με τους  Σάσα Τζόρτζεβιτς, τον πρώην Γενικό Γραμματέα της σερβικής ομοσπονδίας, Ντέγιαν Τομάσεβιτς και τον αντιπρόεδρο, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς.

Όμως έκανε αναφορά και για τον Ολυμπιακό, με τον βετεράνο «ερυθρόλευκο» άσο να δηλώνει ότι:  «Με κάλεσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς... Ο Ολυμπιακός ήταν σαν το σπίτι μου. Υπήρχαν ο Μίλαν Τόμιτς, ο Τάρλατς, ο Ράτζα, ο Κόμαζετς, ο Ρίβερς... Σπουδαία ομάδα, πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια»