Skip to main content

Ολυμπιακός: Αλλαγή σκηνικού με Βεζένκοφ, μένει στο λιμάνι

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ, καθώς ο Βούλγαρος φόργουορντ έδιωξε τα… σύννεφα που είχαν μαζευτεί  τις τελευταίες μέρες πάνω από το ΣΕΦ, αναφορικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό και έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Σημαντικό ρόλο στο «deal» έπαιξε η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα. Ο Βεζένκοφ εκτιμά σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπο του η ομάδα και κυρίως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από την άνοδο στην απόδοση του, με την επιστροφή του Έλληνα προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας Ολυμπιακού και Βεζένκοφ, για ακόμα δύο χρόνια, με τον Βούλγαρο, μαζί με τους Ζαν Σαρλ, Πρίντεζη, Έλις και Μάρτιν, να «κλείνει» την front line της ομάδας του Πειραιά, ενόψει της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε πως ο Βεζένκοφ την σεζόν που μας πέρασε είχε 7,1 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 28 παιχνίδια στην Euroleague, έχοντας, μάλιστα, 45,9% στα τρίποντα!