Skip to main content

Τέλος ο ΛεΝτέι από την Ζαλγκίρις (pic,vid)

Παρελθόν από την Ζαλγκίρις Κάουνας αποτελεί ο Ζακ ΛεΝτέι, καθώς οι Λιθουανοί ανακοίνωσαν το «διαζύγιο» τους με τον Αμερικανό φόργουορντ / σέντερ, μετά από συνεργασία ενός έτους.

"Ο Ζακ ΛεΝτέι αλλάζει παραστάσεις, καθώς αποχωρεί από την Ζαλγκίρις. Τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να συναντηθούν εκ νέου", αναφέρει η ανάρτηση των Λιθουανών στο twitter, με την οποία γνωστοποιούν το φινάλε της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό.

Ο 26χρονος ΛεΝτέι μετακόμισε στο Κάουνας το καλοκαίρι του 2019, μετά από μία σεζόν στον Ολυμπιακό, ενώ με την φανέλα της Ζαλγκίρις είχε 11,8 πόντους, και 4,7 ριμπάουντ σε 22'4'', σε σύνολο 28 αγώνων στην Euroleague.

Όσον αφορά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του Αμερικανού, αυτός αναμένεται να είναι η Αρμάνι Μιλάνο, καθώς δημοσιεύματα θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία.

Να θυμίσουμε πως εκτός του ΛεΝτέι, από την Ζαλγκίρις έχει αποχωρήσει και ο Εντγκάρας Ουλανόβας, όπως φυσικά και ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.