Skip to main content

Μπόγρης για Φασούλα: «Ο Σεπτέμβρης να σε βρει στην θέση που μας αξίζει» (pic)

Ο Γιώργος Μπόγρης, με πρόσφατες δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, δεν έκρυψε την προτίμηση του στην υποψηφιότητα Φασούλα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ.

Ο Έλληνας σέντερ, με την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά και το τέλος των φετινών του υποχρεώσεων με την Γκραν Κανάρια, συναντήθηκε με την «αράχνη», ενώ με μήνυμα του στο Instagram, εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πρόσωπο του Φασούλα.  

Αναλυτικά:

Πόσο ωραίο είναι όταν γνωρίζεις ανθρώπους που θαυμάζεις και βγαίνουν ανώτεροι των προσδοκιών σου? Γιατί πέρα από το μπασκετικό κομμάτι, τις επιτυχίες (ομαδικές και ατομικές) και την ηγετική σου φυσιογνωμία, γνώρισα έναν άνθρωπο πανέξυπνο, ταπεινό, με ιδέες και την ίδια δίψα για το άθλημα όπως παλιά. Έναν άνθρωπο χορτάτο από το χειροκρότημα, που ξέρει το άθλημα από μέσα όσο κανείς και που δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Μεγάλε Παναγιώτη Φασούλα, ευχαριστώ για τον χρόνο σου και ελπίζω ο Σεπτέμβρης να σε βρει στη θέση που ΜΑΣ αξίζει.

https://www.instagram.com/p/CCqoNRShkEJ/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR1UfKqRbOUcxNJ0wrEBTkv3xht7JE4JR-MO8xcANpNUPjNrngZlG-35ro4