Skip to main content

ΕΣΑΚΕ: Αποχωρεί ο Ζομπανάκης

Ακόμα ένα πλήγμα δέχεται ο ΕΣΑΚΕ και το πρωτάθλημα της Basket League, καθώς ο Κωστής Ζομπανάκης αποφάσισε να παραιτηθεί από την θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης.

Ο λόγος για την απόφαση αυτή του τέως ισχυρού άνδρα της ομάδας της Κρήτης, δεν είναι άλλος από την έλλειψη οράματος στις τάξεις του ΕΣΑΚΕ. Η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην Basket League, με τις ομάδες να αποχωρούν η μία μετά την άλλη, να μαστίζονται από οικονομικά προβλήματα, τα οποία φέρνουν και τις ανάλογες τιμωρίες, τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει το συμφέρον του μέσω της Cosmote TV και να μην μπαίνει στην διαδικασία για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, τον ΕΣΑΚΕ να χάνει τον βασικό του χορηγό, αλλά κυρίως η μη εμφάνιση κάποιου να μοιραστεί το όραμα του ιδίου για την βελτίωση του προϊόντος… πάγωσαν τον Ζομπανάκη.

Έτσι, ο Κρητικός παράγοντας, βλέποντας πως το μέλλον στον χώρο είναι… μαύρο, αποφάσισε να αποχωρήσει, με τον ΕΣΑΚΕ να χάνει, ίσως τον μοναδικό άνθρωπο ο οποίος έδειχνε διάθεση να δουλέψει για το συμφέρον του πρωταθλήματος.